Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in baba ocağına ateş düştü


Dün olaylara müdahale esnasında trafik kazasında hayatını kaybeden Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in tayini çıkması sebebiyle babaocağına bugün gelmesi beklenirken, albayrağa sarılı naaşı geliyor.

Van'ın Edremit ilçesindeki izinsiz gösterilere müdahale için giden ve yolun karşına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu şehit olan Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in baba evine ateş düştü. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Tokat Erbaa doğumlu olan Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in baba ocağında şehidin abisi, taziyeleri kabul etti. Şehit Emniyet Amiri Önder'in baba ocağına başsağlığına giden Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay, İlçe Jandarma Komutanı Nail Öztürk, şehit Emniyet Amiri'nin abisi Sefer Önder'e taziyede bulundu.

Şehidin abisi Sefer Önder, "Kardeşim bir buçuk senedir gelemedi, yaşanan terör olaylarından dolayı izin dahi kullanamadı. Tayini çıkmıştı bugün baba ocağına kendisini bekliyorduk ama şehidi geldi." dedi. Abi Sefer Önder, kız kardeşine sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, bugün Erbaa Merkez Büyük Camii'nde ikindi namazından sonra baba ocağı olan Yaylalı köyünde defnedilecek. Şehidin diğer abisinin ise hac vazifesini yapmak için kutsal topraklarda olduğu öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in baba ocağına ateş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER