Twinstar Yakacık 21. yüzyılın yaşam alanı!

Demirli Yapı tarafından Aydos Ormanı’nın kıyısında inşa edilen Yakacık Twinstar projesi, ‘Yuvanızda her an, mutlu bir yaşam’ vaad ediyor. Proje, lansman fiyatlarıyla yatırımcılara büyük avantaj sunuyor.

Twinstar Yakacık 21. yüzyılın yaşam alanı!

Hayata geçirdiği ve planladığı projelerde işlevsellik, dayanıklılık, estetik gibi inşaat çözümlemeleriyle artı değer üreten Demirli Yapı,Yakacık Twinstar projesiyle yeni bir yaşam için  yine zirveyi hedefliyor. Demirli Yapı tarafından Aydos  Ormanı’nın kıyısında inşa edilen Yakacık Twinstar projesi, ‘Yuvanızda her an, mutlu bir yaşam’  vaad ediyor. Proje, lansman fiyatlarıyla yatırımcılara büyük avantaj sunuyor. Yatırımcısına günün her saatinde mutlu olacağı bir mekan konseptiyle inşa edilen  Twinstar Yakacık projesi de her daire ve terastan zevkle izlenecek adalar manzarası mevcut. 

Proje; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan toplam 120 daireden oluşuyor.Proje, muhteşem panoramik deniz ve şehir manzarası, site sakinlerine özel, her yaşa, her yaşantıya uygun, ferah sosyal alanları ve modern mimari kültürünün sunduğu geniş metrekareli daireler sunuyor.

Demirli Yapı, geliştirdiği tüm projelerinde  TSE ve 2007 Deprem Yönetmeliği’ne uygun inşaat teknolojisi, kullanışlı asansör imkanları, 24 saat deprem, yangın ve sosyal güvenlik standartları, uydu sistemi altyapısı ve jeneratör gibi kolaylıklar sağlıyor. Demirli Yapı güvencesi ile hayat bulan  Twinstar  Yakacık projesinde, bütün inşaat  1. Sınıf modern tasarım, kaliteli malzeme ve kusursuz işçilik ile inşa ediliyor. 

<< Önceki Haber Twinstar Yakacık 21. yüzyılın yaşam alanı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER