MIPIM yarın Cannes'de başlıyor

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM, yarın başlıyor.

MIPIM yarın Cannes'de başlıyor

Türkiye ayağını Alkaş Danışmanlık’ın üstlendiği organizasyonda MIPIM’in 25. yıl açılış kokteyli, Türk gayrimenkul şirketi Nef’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek. 

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM, yarın başlıyor. Türkiye ayağını Alkaş Danışmanlık’ın üstlendiği organizasyonda MIPIM’in 25. yıl açılış kokteyli, Türk gayrimenkul şirketi Nef’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Fuar bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini  Fransa’nın Cannes kentinde ağırlayacak. 

Geçtiğimiz yıl Türkiye’den 28 markanın stant açarak katıldığı MIPIM’e bu yıl; Özyurtlar inşaat,Mimarlar Workshop, Proplan Proje Yönetim, Nef, Karaoğlu-DS Mimarlık, İstanbul Ticaret Odası, Bakyapı, Ankara Ticaret Odası, TİM Seramik Tanıtım Grubu, Amstar, Emlak Konut,CNR Holding, Viatrans, Tema İstanbul, Esas Gayrimenkul Öncüoğlu + ACP Mimarlık, Yorum İnşaat, IMS Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Gayabank katılıyor

Bu yıl, 11-14 Mart  arasında gerçekleştirilecek  fuarın  7 bin 500 firma ve 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Onur Ülkesi seçilen Türkiye,  geçen yıl MIPIM’de katılımcı sayısıyla ilk 10 ülke arasına girmişti. Türkiye, bu yıl Rusya ve Brezilya ile birlikte ‘onur ülkesi’ olarak iştirak edecek. MIPIM’de Türkiye’ye özel hazırlanacak çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik, yatırım fırsatlar oluşturulacak. 


<< Önceki Haber MIPIM yarın Cannes'de başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER