Kadınlar düğünlerinde en çok bunlara önem veriyor!

Düğünler insanın hayatında en özel ve en önemli olaylardan biri. Her şeyin muhteşem ve kusursuz işlemesi gereken o günde tüm detaylar çok mühim. Ancak her kadın için detayların önem sırası aynı olmayabiliyor.

Kadınlar düğünlerinde en çok bunlara önem veriyor!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok araştırma yapılmakta. Düğün evlilik planlama sitesi Dugun.com da bugüne özel yaptığı inceleme sonucunda kadınların düğünlerinde en çok önem verdikleri detayları belirledi.Dugun.com’un, kadın ziyaretçiler tarafından kullanım alışkanlıkları analiz edilerek elde edilen sonuçlar ilgi çekici.Düğünler insanın hayatında en özel ve en önemli olaylardan biri. Her şeyin muhteşem ve kusursuz işlemesi gereken o günde tüm detaylar çok mühim. Ancak her kadın için detayların önem sırası aynı olmayabiliyor.

Herkes için Unutulmaz ve Eğlenceli Bir Düğün
Evlenmiş ve evlilik hazırlıkları yapan çiftler arasında yapılan bir araştırma, kadınların düğünlerinde en çok önem verdikleri noktanın 'Eğlence ve mutluluk' olduğunu ortaya çıkardı. Tüm gelinler, en özel günlerinde tüm sevdiklerinin eğlenmesini ve düğün gününün herkes için unutulmaz olmasını istiyor.

Gelinliğim Olmadan Asla
Yapılan araştırmaya göre ikinci önemli nokta ise gelinlik. Evlenmiş ve evlilik hazırlığı yapan kadınların düğünleriyle ilgili en çok önem verdikleri listesinde ikinci sırada gelinlik yer alıyor. Her kadın rüyalarının gelinliğini bulmaya ve onun içinde göz alıcı görünmeye önem veriyor. Doğru gelinliğe giden yol ise, gelinlerin fiziklerine ve düğün mekanına uygun modellerden geçiyor.

Doğru Yerde Olmak
Kadınların düğünlerinde en çok önem verdikleri üçüncü nokta ise düğün mekanı seçimi. Davetli sayısına ve düğün temasına göre değişiklik gösterecek mekan türleri, doğru seçildiği takdirde hayallerdeki düğünü gerçek kılacak en önemli faktörlerden biri.Düğünlerde kadınlar tarafından en çok önem verilen diğer faktörlerse sırasıyla ilk dans müziği, gelin ayakkabısı seçimi ve gelin saçı makyajı ve düğün bütçesi.Kusursuz bir düğün için tüm detayların aynı derecede önemli olduğunu bilen Dugun.com, eksiksiz bir planlama için rehber makaleler, ilham veren galeriler ve en özel indirim fırsatlarıyla çiftlere ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

<< Önceki Haber Kadınlar düğünlerinde en çok bunlara önem veriyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER