Emekliler Çalışma Grubu'ndan okullara 6. kütüphane


Bursa Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Çalışma Grubu, öğrencilerin kitapla büyümesi için Eşref Ergin İlkokulu ve Ortaokulu'na 2 bin kitaplık kütüphane kurdu.

Açılışta konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin geleceğini okuduğu kitaplarla şekillendirdiğini belirterek, "Okumanın ve sonuçlarının en önemli göstergesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür. 3 bin 400 civarında kitabı okuyarak ve okuduğu kitapların yanlarına da notlar düşerek Türkiye'nin geleceğini, Türk insanının geleceğini şekillendirmiştir. Onun için okumanın ne kadar faydalı olduğunu Ulu Önderimizde de görmekteyiz. Özellikle Emekliler Çalışma Grubumuza gönülden teşekkür ediyorum. Okullarla kazandırdıkları kütüphanelerle geleceğimize katkı sağlıyorlar" dedi.

HER YIL 1 OKULA KÜTÜPHANE

Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, gelecek nesillerin kitapla büyümesi için her yıl bir okula kütüphane kazandırdıklarını söyledi. Eşref Ergin Okul Müdürü Turgut Ayşin de Emekliler Çalışma Grubu'na ve kütüphanenin yapımında destek veren kurumlara teşekkür etti.

Gösterinin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okula kazandırılan kütüphanenin yapımında destek veren BOSCH ve Osmangazi Rotary'e plaket vererek teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Emekliler Çalışma Grubu'ndan okullara 6. kütüphane Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER