Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü iftar verdi

Ufuk İstanbul İşadamları Kulubü'nün düzenlediği iftar programı Yeşilköy Polat Otel'de gerçekleştirildi.

Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü iftar verdi

Ülkemizin iktisadi ve demokratik kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, sektörlerinin önde gelen kuruluşlarının kurucu veya ikinci kuşak temsilcileri tarafından kurulan Ufuk İstanbul İşadamları Kulubü'nün düzenlediği iftar programı Yeşilköy Polat Otel'de gerçekleştirildi.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar programı, Ufuk İstanbul İşadamları Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kazancı'nın açılış konuşmasıyla başladı. 

Ufuk İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kazancı, açılış konuşmasında "Kaliteli toplumun nitelikli bireylerden müteşekkil olduğu gerçeğiyle üyelerimizin entelektüel sermayelerini güçlendirecek kişisel marka imajlarını yükseltmelerini hedeflediğimiz kulübümüzde birlikte hareketin gücünü keşfetmiş bulunuyoruz. Bu akşam ki iftar programımızda da Ramazan'ın bereket ve muhabbetini birlikte yaşamak ümidiyle, siz değerli dostlarımızla yeniden bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadık" dedi.

İftara Ufuk İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri; Mustafa Emre Erkoç, Halil İbrahim Öztürk, Ömer Yılmaz Ege, Nida Şamlı, Lütfi Baykan, Selman Kazancı ve Mustafa Emre Karaca'nın yanı sıra Kütahya Milletvekili İdris Bal, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, sanatçı Nuray Hafiftaş, gazeteci Hayko Bağdat, gazeteci Nevval Sevindi, işadamı Fetin Kazancı ve işadamı Ahmet Said Kavurmacı da katıldı.

<< Önceki Haber Ufuk İstanbul İşadamları Kulübü iftar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER