Sahibinden altın kaplama otomobil ilanı şaşırttı

Sahibinden TR plaka altın araba ilanı görenleri fiyatıyla şaşırtıyor. Altın kaplama araç sahibinden.com'da satışa çıkarılarak bir ilk gerçekleştirildi.

Sahibinden altın kaplama otomobil ilanı şaşırttı

Hyundai Elantra serisi altın kaplama araç sahibinden.com'da satışa çıkarılarak Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilmiş oldu.

Sahibinden satılık olan 2012 model Huyndai marka altın kaplama bu araç, üzerindeki kaplamasıyla birlikte 100 km'de 7 lt yakıt tüketiyor. 2012 model altın kaplama Hyundai marka aracın fiyatı ise şaşıralacak cinsten. Sahibinden Altın ve krom kaplama Hyundai marka araç sahibinden.com'da 75 bin TL'ye satılıyor. Sahibinden.com'da yapılan açıklamaya göre aracın üzerindeki malzemelerin değeri 30 bin lirayı geçiyor.

Sahibinden.com'dan yine farklı bir otomobil satışı.

Türk plakalı bu otomobil hem altın kaplama oluşuyla hem şıklığıyla görenleri hayran bırakıyor. Türkiye'nin bir numaralı otomobil pazarı Sahibinden öyle bir araç satıyor görenleri ağzı açık bırakıyor. 75 bin TL'den altın kaplama olan bu araç 2011-2012 model ve dünyadaki tek altın krom Elantra Prime Plus SR araç olarak sunuluyor.

Coupe kasa olan bu müthiş araç sahibinden.com aracılığı ile satılıyor. Sahibinden " Zevkine düşkün olan ve Türkiye'de tek olmak isteyenler trafikte tüm dikkati  üzerine toplamak isteyenlerin tercih edeceği özel bir araç" olarak sunulan altın araba, sahibinden.com sitesinde şuan satışta olan araç görülmeye değer araçların içerisinde yer alıyor.
<< Önceki Haber Sahibinden altın kaplama otomobil ilanı şaşırttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER