'Dünyanın Enerjisini Koruyorum' projesi 208 bin çocuğa ulaştı


'Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum!' sloganıyla 2010 yılında başladığı çocuklara yönelik enerji verimliliği eğitimlerini sürdüren Enerjisa, 2015 yılı eğitimlerini tamamladı.

Elektrik dağıtım faaliyeti gösterdiği bölgelerdeki çocuklara yönelik başlatılan 'enerji verimliliği eğitimleri' 2015 dönemi sona erdi. Yıl sonuna kadar 160 okulda 18 bin öğrenciye eğitimler verildi. Proje sayesinde bugüne kadar 440 okuldan 208 bin öğrenciye ulaşılmış oldu.

Enerji verimliliği eğitimleri 2015 döneminde Başkent, İstanbul Anadolu Yakası ve Toroslar Elektrik Dağıtım bölgelerinde İstanbul, Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın Gaziantep, Hatay ve Mersin ve Adana'da gerçekleştirdi.

Enerji verimliliği hakkında kamuoyunda özellikle ilkokul öğrencilerinde enerji tasarruf algısını uyandıracak çalışmaları sosyal sorumluluk platformu olan 'Enerjik Gönüller' ve çalışanların destekleriyle gerçekleştiren şirketin katkısıyla, Bremen Mızıkacıları oyunu, bugüne kadar 440 okulda sergilendi.

'Enerji Verimliliği Tiyatrosu'nu da hayata geçiren şirket, profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen Bremen Mızıkacıları oyununu enerji verimliliği temasına uyarlayarak, çocukların eğlenirken öğrenmelerini amaçlıyor.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Dünyanın Enerjisini Koruyorum' projesi 208 bin çocuğa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER