"Demokratik ülkelerin vazgeçilmezlerinden biri bağımsız basın"


Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır." dedi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Hiçyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Başkan Hiçyılmaz, "Kamuoyunun bilgilendirilmesi yolunda emek veren basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birinin de bağımsız basın olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti: "Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazeteciler, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışmaktadırlar. Halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız, bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine de önemli katkılar sağlamaktadır."
CİHAN
<< Önceki Haber "Demokratik ülkelerin vazgeçilmezlerinden biri bağımsız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER