ÇUKTOB Başkanı: Gündem, ekonomiye ve turizme dönmeli


Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, gündemin ekonomiye ve turizme dönmesi gerektiğini belirtti.

Demir yaptığı açıklamada, resmi olmayan sonuçların tek parti iktidarını işaret ettiğine dikkat çekerek, turizm sektöründe kaybın telafi edilmesi için önlemlerin alınmasını istedi. Sandıktan çıkan sonucun halkın takdiri olduğunu ifade eden Murat Demir, "7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasındaki 5 aylık süre dikkate alındığında Türkiye'nin gündemini uzun bir süredir seçimler meşgul etti. 1 Kasım seçimlerinin resmi olmayan sonuçları ülkemizde tek parti iktidarını işaret ediyor. Türkiye artık seçim atmosferinden çıkıp gerçek gündeme dönmeli. Son bir yıldaki siyasi belirsizlik ve terör olayları turizm sektöründe düşüşe neden oldu. Önümüzdeki süreçte yanşan kaybın telafi edilmesi için çok ciddi önlemler alınması gerekiyor." diye konuştu.

Mersin turizmi için hayati önem taşıyan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapılmasını gerektiğini anlatan Demir, "Ayrıca Karboğazı, Akdeniz Sahil Yolu, Tarsus Kazanlı Sahil Projesi, otobanın Taşucu'na kadar yapılması gibi vaat edilen, ancak hala tamamlanamayan projelerin de bir an önce bitirilmesini umut ediyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber ÇUKTOB Başkanı: Gündem, ekonomiye ve turizme dönmeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER