Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- -Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti genel merkezinde seçim çalışmalarına katılacak. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya İş Konseyi Liderler Konferansı'nda konuşacak. (19.00-İstanbul)

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenecek Nevruz etkinliğine katılacak. (11.00-İstanbul)

-Demokrat Parti 9. Olağanüstü Kurultayı, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Pakistan'ın Beloçistan eyaletinde beş asırdır düzenlenen Sibi Festivali'nde kabileler bir araya geldi. (İslamabad)

-Türk Lezzetleri Kulübü'nde her hafta bir araya gelen Moritanyalı kadınlar, Anadolu mutfağından yemeklerin nasıl yapıldığını öğreniyor. (Novakşot)

-Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin önde gelen ilahiyatçı yazarlarından Jafer Gwani, IŞİD ile mücadelede en iyi panzehirin Fethullah Gülen Hocaefendi'nin düşünce dünyası olduğunu ifade etti. (Erbil)

GÜNCEL

-Anıttepe'de Polis Akademisi ve Polis Koleji öğrenci ve velileri bir araya gelecek, avukatlar açıklama yapacak. (13.00-Ankara)

-Bediüzzaman Said Nursi'nin 55. vefat yıl dönümünde Yeni Asya gazetesi 'Bir Tecdid Hareketi Olarak Risale-i Nur' konulu panel düzenleyecek. (13.00-Ankara)

-Halkevleri üyeleri Nevruz için Toros Sokak'ta toplanacak. (11.00-Ankara)

-Artan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlar, Batıkent Uğur Mumcu Mahalle Muhtarlığı önünde eylem yapacak. (15.00-Ankara)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçlarına İstanbul Başakşehir-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-16.00-20.00-İstanbul-Trabzon)

-PTT 1. Lig'in 25. hafta maçlarına Manisaspor-Şanlıurfaspor, Denizlispor-Kayserispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Orduspor ve Samsunspor-Karşıyaka karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-13.30-14.00-16.00)

-A Milli Futbol Takımı, Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlar için Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.


CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER