Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yi Mabeyn Köşkü'nde kabul edecek, ikili ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan ve Abe, akşam yemeğinde tekrar bir araya gelecek. (17.00-19.45-20.15-İstanbul)

POLİTİKA

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenen 'Uluslararası Engelliler Din Eğitimi, Metot ve Hizmetleri Çalıştayı'na katılacak. (10.00-İstanbul)

- Mazbata alan 26. dönem milletvekillerinin, TBMM'de kayıt işlemleri devam ediyor.

EKONOMİ

- TÜİK, eylül ayı 'Dış Ticaret' ve 'Sanayi' endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, eylül ayında 'özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu' verilerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, 2014 yılı 'sektör bilançoları' istatistiklerini açıklayacak. (14.30-Ankara)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Tunus'ta 2. ABD-Tunus Stratejik Diyalog toplantısına katılacak. (Tunus)

- Liderler, G20 Zirvesi için Türkiye'ye gelmeye başlayacak. (Antalya)

- G20 Zirvesi kapsamında düzenlenen L20 Zirvesi başlayacak. (Antalya)

GÜNCEL

- 13. Ankara Diyabet Günleri kapsamında yapay tatlandırıcılar ile diyet içeceklerin tehlikeleri anlatılacak. (09.45-Ankara)

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bazı mahallelerdeki sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

- İzmir'de 18 kilogram patlayıcı ile yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edilecek. (İzmir)

SPOR

- Katar ile Türkiye A Milli Futbol Takımları başkent Doha'da özel maçta karşı karşıya gelecek. (19.30-Katar-Doha)

- Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, U19 ve U21 takımlarının karmasıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek. (09.45-İstanbul)

- Süper Lig lideri Beşiktaş, Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. (10.00-İstanbul)

- Bursaspor deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (17.00-Bursa)

- Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın Beyoğlu GS Store mağazasındaki yeni forma tanıtımına Ergin Ataman katılacak. (16.00-İstanbul)

- EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirleneceği play off ilk maçında Bosna Hersek ile İrlanda Cumhuriyeti Saraybosna'da karşı karşıya gelecek. (21.45-Bosna Hersek)

- Euroleague grup mücadelesinde Fenerbahçe ile Khimko Moskova Ülker Sport Arena'da karşı karşıya gelecek. (21.45-İstanbul)

- Avrupa'da mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek. (09.30-Ankara) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER