Bursaspor, Aksihar Belediyespor hazırlıklarını sürdürdü


Bursaspor, Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kontrol pas çalışması ile antrenmana başlayan futbolcular, ardından 5'e 2 pas pres oyunu oynadı. Yeşil-beyazlı oyuncular daha sonra üç guruba ayrılarak şut çalışması yaptı. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Çalışmaya, dizinde şişlik oluşan Belçikalı oyuncu Tom de Sutter katılmadı. Bursaspor, yarın Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde, U 21 Takımı ile saat 14.00'de yapacağı çift kale maçla hazırlıklarını sürdürecek.

KOCAMAN: SAĞLAM İLE YENİ BİR ŞAMPİYONLUK DAHA YAŞAMAK İSTİYORUZ

Bu arada, antrenmanı saha kenarından bir süre takip eden Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, 'Bursaspor'un, Ersun Yanal ile görüştüğü' yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.

Kocaman, şunları dile getirdi: "Bugün kulüp olarak sitemizde bu konu ile ilgili açıklama yaptık. İstanbul gazetesinde yer alan bir haber sosyal medyada hızla yayılıp büyüyor. Bizim açımızdan talihsiz bir haber diyebilirim. Bursaspor yönetimi olarak hocamız Ertuğrul Sağlam'dan memnunuz. Onunla birlikte yeni bir şampiyonluk daha yaşamak istiyoruz. Biz Ersun Yanal ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Bilindiği gibi ligin son haftasında Beşiktaş karşısında son dakikada gelen talihsiz bir golle yenildik. Şimdi önümüzde Akhisar Belediyespor maçı var. Kazanarak tekrar yolumuza devam etmek istiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Aksihar Belediyespor hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER