Böyle vicdansızlık görülmedi

Adana'da yaşanan hırsızlık olayı duyanları görenleri hayrete düşürdü. Yüzleri maskeli soyguncular, girdikleri lisede, şehit özel harekat polisi için toplanan mevlit paralarını çalarak kayıplara karıştı. O anlar okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Böyle vicdansızlık görülmedi

Olay Perşembe günü gece saatlerinde Kozan ilçesinde yaşandı.Güvenlik kameralarına da yakalanan yüzü maskeli 3 kişi, bahçe duvarından atlayarak okula girdi. Öğretmenler odası, müdür yardımcısı ve memur odasının kapılarını tekmeyle kıran hırsızlar, bir şey bulamayınca müdür odasına yöneldi. Kameralara yakalanmamak için de zaman zaman yerde sürünen şüpheliler, çekmecede buldukları 505 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

İŞTE O ANLAR:


Sabah saatlerinde okula gelen öğretmenler kapıların kırık olduğunu görünce polisi aradı. Okula gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini alarak hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

ÖĞRETMENLER PARAYI KENDİ ARALARINDA TOPLAMIŞLARDI

Okul yetkilileri, hırsızların çaldığı 505 liranın 16 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Ali Bulduk'a mevlit okutmak için öğretmenlerin kendi arasında topladığı para olduğunu söyledi. Öğretmenler, okuldan 1999'da mezun olan şehit polis için tekrar aralarında para toplayarak mevlit okuttular.

<< Önceki Haber Böyle vicdansızlık görülmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER