'Binbir Gece' dizisinin Ali Kemal'i Arjantinlileri gözyaşına boğdu


Türkiye'de 2009'da ekranlara veda eden 'Binbir Gece' dizisinin Ali Kemal'i Ergün Demir, Arjantinlileri televizyon başında ağlattı. Binbir Gece dizisiyle üç sezon boyunca Türk izleyicileri ekrana bağlayan Ergün Demir'in katıldığı bir televizyon programında beş aydır görmediği annesinin ayaklarına kapanarak sergilediği sevinç gösterisi, program sunucusu Marcelo Tinelli dahil herkesi göz yaşına boğdu.

Arjantin'in en büyük televizyon kanalı Canal 13'de yayınlanan Showmatch programında dans eden Demir'in annesi Mecbure Demir'i görünce yaşadığı sevinci jüri üyeleri de paylaştı. Jüri üyesi Marcelo Polino, Ergün Demir'e ilk kez 10 tam puan vererek herkesi şaşırttı.

Türkiye tanıtımının da yapıldığı programda izleyenlere İstanbul ve anne Demir'in yaşadığı köyün görüntüleri aktarıldı. Cumartesi günü Ankara Gar'ı önünde yaşanan patlamada hayatını kaybedenleri unutmayan sanatçı Demir, Türk halkına barış ve birlik mesajı verdi.

Binbir Gece dizisinin çok sevilmesi üzerine Arjantin'den gelen bir ekiple canlı yayında röportaj yapan Ergün Demir, programın beğenilmesi üzerine Güney Amerika'nın en çok izlenen eğlence programı 'Bailando'nun yapımcısı ve sunucusu olan Marcelo Tinelli'den davet almış. Teklifi kabul eden sevilen oyuncu şu sıralar tangonun anavatanında dans ediyor ve İspanyolca öğreniyor.

Geniş bir hayran kitlesine ulaşarak sokaklarda koruma ile gezmek zorunda kalan oyuncu, ünlü aktris Mirtha Legrand'ın programına da konuk oldu. Babasına başsağlığı dilediği ve Galatasaray formahediye ettiği Maradona, Ergün Demir'e 'Sevgili Türk Ergün' imzalı bir Arjantin forması hediye etmiş. Maradona'nın evine de davet ettiği ünlü oyuncu, Kasım ayında Napoli Olimpik Stadyumu'nda tüm dünya yıldızlarının yer alacağı hayır amaçlı bir organizasyonda forma giymi teklifi almış. CİHAN
<< Önceki Haber 'Binbir Gece' dizisinin Ali Kemal'i Arjantinlileri gözyaşına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER