Batman'da Kızılay Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor


Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası'nın bu yıl da Batman'da çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Kızılay Haftası nedeniyle çalışmalara başladıklarını anlatan Tezdiğ, Kızılay'ın tanıtımı amacıyla hazırlanan CD'ler okullarda sunum yapılarak anlatıldığını ifade etti.

Kızılay Batman Şube Başkanı, Kızılay'ın ülke açısından önemine vurgu yaparak, Kızılay'ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Batman'ın yanı sıra Türkiye genelinde de faaliyet gösteren Kızılay'ın şube ve tüm okullarda çeşitli etkinliklerle kutlandığını hatırlatan Sabahattin Tezdiğ, şunları ifade etti: "Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkanı sunması açısından önemlidir. Kızılay gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru araçlar ile halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlayacaktır."

CİHAN
<< Önceki Haber Batman'da Kızılay Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER