Beşiktaş Belediye Başkanı görevden alındı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın, mal varlığına yönelik yürütülen soruşturma, 'Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yürütülen soruşturma ile görevi kötüye kullanma niteliğindeki eylemleri' gerekçesiyle hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi.

SHABER3.COM

Görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı gün içinde basın toplantısı düzenleyerek "Hakkımda yalan ifadelerle bir soruşturma açıldı. Bunun sonucunda sadece bana değil, eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu" demişti.

Hakkında verilen yalan ifadelerle cemaat soruşturması açıldığını söyleyen Hazinedar şunları kaydetmişti: "Belediye başkanlığı görevim nedeniyle hakkımda açılmış hiçbir dava bulunmamaktadır. Hayatımın hiçbir evresinde F... ile ne avukat olarak, ne işadamı olarak, ne de siyasetçi hiçbir ilişkim olmamıştır. Hakkımda yalan ifadelerle bir soruşturma açıldı.

Bu soruşturmalarla sadece şahsıma değil eşime de, dünyanın en iyi üniversitelerinde kabul alma imkanı olan evladım, oğlum hakkında yurtdışı yasağı konuldu. Onun yurtdışında okuma şansı elinden alındı. Darbe dönemlerinde bile aileler bu derece mağdur edilmedi."

<< Önceki Haber Beşiktaş Belediye Başkanı görevden alındı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER