Bandırma MHP teşkilatı, çözüm sürecini pankarta taşıdı


Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir milletvekili adayı Atilla Turhan, partisinin Bandırma İlçe Binası önüne astırdığı "Çözüm süreci değil ihanet süreci" adını verdiği pankartta bu güne kadar iktidar partisinin süreçle ilgili yapmış olduğu açıklamalara yerdi.

Pankart önünde gazetecilere açıklama yapan MHP Balıkesir milletvekili adayı Turhan, "Çözüm süreci denilen ihanet sürecinin gerçek yüzü ortaya çıktı. Halk gereken cevabı 1 Kasım seçimlerinde verecektir." dedi.

Atilla Turhan, açıklamasına şöyle devam etti: "AK Parti iktidarı tarafından ülkemizin milli birlik ve beraberliğini sağlayacağı düşünülerek ortaya atılan ve ne olduğu kamuoyu ve siyasi partilere dahi tam olarak izah edilemeyen, içeriğinde nelerin bulunduğu paylaşılmayan, adına 'çözüm süreci' denilen bir çıkmazın yaraları ne yazık ki her geçen gün artarak devam etmektedir."

Siyasi iktidarı MHP'nin bu konudaki uyarılarını dikkate almamakla suçlayan MHP Balıkesir milletvekili adayı, "Uyarılarımızı dikkate almadıkları gibi, bizleri kandan beslenmekle suçladılar. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK ile görüşmeleri ilk başta inkar ederek, 'İspat etmeyen şerefsizdir' demiş, sonraları açık açık görüştüğünü, 'her şey bizim bilgimiz dahilinde. Devlet herkesle görüşür' diyerek kamuoyuna deklare etmiştir. Oyun bozulmuştur."

Turhan, "Son zamanlarda Türk milleti bugün kaç şehit gelecek korkusu ve üzüntüsü ile ne televizyonlara bakabilir, ne de gazetelere göz gezdirebilir hale gelmiştir. Yürekleri yanan anne babalar feryat ederken hakaretlere de maruz kalması yüce Türk milletinin acısını bir kat daha artırmıştır. Alev çemberine çevrilmek istenen ülkemizi bu çıkmaza sürükleyenler bunun hesabını vermeli, Türk adaleti bunun gereğini yapmalıdır."
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırma MHP teşkilatı, çözüm sürecini pankarta taşıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER