Bahçeli ortak mitingde konuştu: Ey Haçlılar gelin de sizi kanınızda boğalım

Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de miting düzenledi.

SHABER3.COM

Miting alanında vatandaşlara ilk seslenen Bahçeli oldu. "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, hiç kimse İzmir'i arka bahçesi zannetmesin" diyen Bahçeli, "Şımaranlara yolunu şaşıranlara 12 Eylül'ün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli" diye konuştu.

Yeni Zelanda'da cuma namazı esnasında camidekileri öldüren saldırgan için, "Karşımızda bir manyaktan bir teröristten daha fazlası vardır" diyen Bahçeli, "Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde Türk yiyici ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Ayrıca 2. Viyana kuşatmasına atıf yapılmıştır. Haçlı Seferleri sırasında kullanılan 'Tanrı bunu istedi' sözü bir kez daha gündeme getirilmiştir" diye konuştu. Bahçeli devamında, "Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Ey Haçlılar bekliyoruz sizi, gelin de sizi kanınızda boğalım" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: HANIM KARDEŞLERİM BAKIYORUM İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNİYOR

Daha sonra kürsüye gelen Tayyip Erdoğan'sa Hanım kardeşlerime bakıyorum herkes istediği gibi giyiniyor" diye konuştu:
"İnşallah burayı da çok çok başarılı bir belediyeci olan Denizli'de iki dönem belediye başkanlığı yapan Nihat Zeybekçi kardeşimle Ege'nin bir delikanlısı olan Nihat Zeybekçi kardeşimle İzmir'i şanına yaraşır bir hale getirmeye kararlıyız. Ak Parti 17 yıldır iktidarda bunların dile getirdiği hangi korkular doğru çıktı? Biz insanımızın yediğine içtiğine mi karıştık. E bunlar ne diyor bunlar gelirse şöyle olacak böyle olacak. Hanım kardeşlerime bakıyorum herkes istediği gibi giyiniyor. Yıllardır Atatürk'ü istismar ettiler.''
<< Önceki Haber Bahçeli ortak mitingde konuştu: Ey Haçlılar gelin de... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER