38 yaşındaki polis memuru kalp krizinden öldü

38 yaşındaki polis memuru kalp krizinden öldü

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde (KOM) görevli 38 yaşındaki polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Akkent Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Sabah işe gitmek için hazırlanan KOM'da görevli polis memuru Murat Gezer, eşinin gözü önünde biranda yere yığıldı. Eşinin yardım istemesi üzerine, Gezer'i almak için bina önünde bekleyen meslektaşları koşarak eve geldi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri polis memuru Gezer'i alarak Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Genç polis, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gezer'in ölüm nedeninin ilk belirlemelere göre kalp krizi olduğu bildirildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gezer'in cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Vefat haberini alan meslektaşları hastaneye akın etti. Çorum Valisi Ahmet Kara ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Eşi Nedime Gezer'i ise kadın polisler teselli etmeye çalıştı.

Gezer'in ölüm haberi Balıkesir'de yaşayan yakınlarına da ulaştırıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Murat Gezer'in 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber 38 yaşındaki polis memuru kalp krizinden öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER