Yağmur öğretmen, Çankaya Köşküne çıkıyor

Yağmur öğretmen, Çankaya Köşküne çıkıyor -Niğdede yılın öğretmeni seçilen Yağmur öğretmen Cumhurbaşkanı Gül tarafından Ankaraya davet edildi


NİĞDE (A.A) - Niğdede yılın öğretmeni seçilen Hatice Yağmur, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Ankaraya davet edildi.
     Alay Beldesindeki Alay İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan Yağmuru, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici sınıfında ziyaret etti.
     Ekici, Yağmur öğretmenin sosyal hayatındaki çalışmaları ve fedakarlığıyla örnek bir öğretmen olduğunu söyledi.
     Yağmurun yılın öğretmeni seçildiğini hatırlatan Ekici, Fedakar, her şeyini eğitim ve öğretime adayan öğretmenlerimizle çalıştığımız için gerçekten çok şanslıyız. Onlarla gurur duyuyoruz. Hatice Yağmur, kalem tutamaz diyenlere inat azmini ve başarısını göstermiştir. Kendisini kutluyorum. Niğdeyi temsil etme görevi kendisine verilmedi, kendisi bu görevi aldı dedi.
     Yağmur ise, bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, Mili eğitim müdürümüzün beni ziyarete gelmeleri çok mutlu etti. Yaşantımda ve meslek hayatımda iki noktaya dikkat etmeye çalışıyorum. Birincisi sınıfımda ve hayatımda gerçekten her şey sevgiyle başlasın istiyorum. İkincisi Mustafa Kemal Atatürkün Sadece sınıfta 29 harf öğreten öğretmen, öğretmen değildir sözünü kendime düstur edindim. Hayatımın her aşamasında öğretmen olduğumu unutmadan yaşamaya çalışıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yağmur öğretmen, Çankaya Köşküne çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER