Vali Lekesizden köy ziyaretleri

Vali Lekesizden köy ziyaretleri


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, merkeze bağlı Yaylacık ve Dikmece köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.
     Lekesiz, davul ve zurna eşliğinde karşılandığı Yaylacık köyünde, muhtar Dursun Keleşden sorunları dinleyerek çözüm üreteceklerine dair söz verdi.
     Köyde içme ve sulama sorunuyla işsizlik problemi yaşandığını ifade eden muhtar Keleşe cevap veren Lekesiz, "Bizler tüm kurum müdürlerimizle sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için burada bulunuyoruz. Dertlerinize derman bulmak, yaralarınızı sarmak için geldik. Ne gerekiyorsa yapılacaktır. Kendi evimizde içme suyumuza ne kadar özen gösteriyorsak, sizler için de içme suyu problemini ortadan kaldıracağız" diye konuştu.
     Bir köylünün köy alanında düğün ve taziye alanlarının olmamasından dolayı şikayeti üzerine Lekesiz, durumu değerlendireceklerini, en kısa zamanda da köye taziye ve düğün için bir salon yaptırılacağının müjdesini verdi.
     Geçen sene köyde çıkan orman yangını sonrasında birçok köylünün mağdur olduğunu hatırlatan Lekesiz, durumun telafisi için çalışmaların devam edildiğini söyledi.
     Daha sonra Yaylacık Defne Rotary İlköğretim Okulunu ziyaret eden Lekesiz, burada öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra Dikmece köyü sakinleriyle bir araya geldi.
     Ziyarete İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve kurum müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Lale Köklü
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Vali Lekesizden köy ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER