Suluovaya MOBESE sistemi kuruluyor

Suluovaya MOBESE sistemi kuruluyor


AMASYA (A.A) - Suluova İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, ihalesi gerçekleştirilen MOBESE sistemi kapsamında ilçenin 7 noktasına kamera yerleştirileceğini bildirdi.
     Akkaya, yaptığı açıklamada, sürekli gelişen ilçenin huzur ve güvenliğinin korunarak sürdürülebilmesi için MOBESE sisteminin gerekli olduğunu söyledi.
     MOBESE sisteminin önleyici yönde, suça meyilli kişiler için caydırıcı mahiyette olacağını ifade eden Akkaya, Ayrıca suç olduktan sonra yapılacak incelemeler neticesinde suç faillerinin tespitine yarayacaktır. Asayiş olaylarının azaltılması ve aydınlatılması noktasında emniyet birimlerimize çok fayda sağlayacaktır. Özellikle ilçenin giriş çıkışlarındaki 3 noktaya yerleştirilecek plaka tanıma sistemiyle de çalıntı araç ya da herhangi bir suça karışmış araçların takibi yapılarak ilçemize giriş çıkışları anında araçların yakalanmaları sağlanacaktır dedi.
     İhalesi yapılan MOBESE sisteminin sözleşme yapım aşamasında olduğunu belirten Akkaya, ilk etapta ilçede 7 noktaya kurulacak kameraların ilerleyen tarihlerde artırılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Suluovaya MOBESE sistemi kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER