Sigarayı bırak, gömlekle kravatı kap

Sigarayı bırak, gömlekle kravatı kap -Alaplıda kaymakamlığın başlattığı kampanyayla sigarayı bırakan iki kişiye daha gömlek ve kravat hediye edildi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Alaplı ilçesinde, kaymakamlığın başlattığı kampanyayla sigarayı bırakan iki kişiye daha gömlek ve kravat hediye edildi.
     Alaplı Kaymakamlığının sigara alışkanlığının bırakılmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya doğrultusunda, Alaplı Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Sıddık Güzelküçük ile iş adamı Recep Ocaka hediyeleri törenle verildi.
     Kaymakam Yıldıray Malğaç, yaptığı konuşmada, 1 yıl içinde 10 kişiye sigarayı bıraktırdıklarını, alışkanlıktan kurtulanlara da gömlek ve kravat hediye ettiklerini söyledi.
     Tiryakileri sigarayı bırakmaya davet ettiklerini ifade eden Malğaç, Sigarayı bırakma konusunda hükümetimizin yürütmüş olduğu çalışmalara Kaymakamlık olarak burada yerel bazda destek veriyoruz. Sigara alışkanlıklarından vazgeçen vatandaşlarımızı da ödüllendiriyoruz dedi.
     Recep Ocak da 22 yıllık sigara alışkanlığını bıraktığını belirterek, Gerçekten sağlıklı yaşam için sigaranın ne kadar kötü olduğunu öğrendim. Bunu sigarayı bıraktıktan sonra daha iyi anlıyorsunuz. Kaymakamımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Sigarayı bırak, gömlekle kravatı kap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER