Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Demir: -Basın camiası tehlikeli virüslerden arındırılmalı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin, Olay, Anadolu basını açısından iyi irdelenmeli. Basın camiası tehlikeli virüslerden arındırılmalı dedi.
     BİK Sakarya Şube Müdür Recep Bolatın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Demir, Bolatın da hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyduğunu belirtti.
     Yerel basını ayakta tutan basının destekçisi durumundaki BİK ve çalışanlarının hedef alındığı menfur saldırının gazete sahibi kimliğini taşıyan birisi tarafından yapılmasının acı, üzüntü ve tepkiyi büyüttüğünü ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Aslında Anadolu basınına ve camiasına yapıldığı gerçeğini herkesin kabullenmesini istediğimiz saldırıyı ve cinayetleri şiddetle ve nefretle bir kez daha kınıyor, basın şehidimiz Recep Bolata Allahtan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınları, BİK camiasıyla meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.
     Basın camiasına tehlikeli bir virüs gibi girerek, gazetecilik mesleğini kişisel hırs ve çıkarlarına alet eden kişi ve kişilerin ayıklanması noktasında gerekli düzenlemelerin yapılmasını beklediklerini ifade eden Demir, Olay, Anadolu basını açısından iyi irdelenmeli. Basın camiası tehlikeli virüslerden arındırılmalı dedi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER