Rektör Kılıça ziyaretler sürüyor

Rektör Kılıça ziyaretler sürüyor


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıçı Gülşehir Kaymakam Vekili Abdullah Özadalı, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan ziyaret etti.
     Yeniden NEÜ Rektörlüğü görevine seçilen Kılıçın makamında gerçekleşen ziyarete Gülşehir Kaymakam vekili Özadalı, Belediye Başkanı Dursun ve Çat Belediye Başkanı Duru katıldı.
     Özadalı ve beraberindekilerin kendisini ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, ayrıca Kaymakam Özadalıya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetler Genel Müdürlüğü görevinden Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan ve görevine başlayan Boyalı ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak da Kılıçı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, Boyalı ve Oymaka teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması diledi.
     Ayrıca Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan da, Kılıçı ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundular.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Rektör Kılıça ziyaretler sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER