Pazarspor, Avanos kampını tamamladı

Pazarspor, Avanos kampını tamamladı


RİZE (A.A) - Pazarspor, iki hafta süren Avanos kampını tamamladı.
     Pazarspor basın sözcüsü Erdoğan Pınar, yaptığı açıklamada, 4 Ağustosta Nevşehirin Avanos ilçesinde gerçekleştirilen kampın dün sona erdiğini söyledi.
     Teknik kadronun bayram dolayısıyla çalışmalara ara verdiğini ifade eden Pınar, Bayram sonrası 22 Ağustosta tesislerimizde çalışmalara devam edeceğiz. Kampta 5 hazırlık maçı gerçekleştirdik. Kamp döneminde Ramazan Öztürk, Uğur Şeremet, Ali Köse ve Şükrü Çiçek, sakatlık süreci yaşadı dedi.
     Pınar, kampa katılan birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Pazarsporun altyapısında oynayan, ancak daha sonra Fenerbahçe altyapısına giden Devrimcan Beyaz, yeniden takıma katıldı. Yine Kahramanmaraştan stoper Eyüp Yanmışı transfer ettik. Kırıkkalesporda stoper olarak görev yapan Mustafa Dağdeviren ve Dardanelsoprun sağ açık oyuncusu İlhan Farukla prensipte anlaşıldı. İki futbolcu da Pazara gelerek çalışmalara katılacak.
     Gümüşhanesporun daveti üzerine 26 Ağustosta Gümüşhanesporla hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayan Pınar, Hazırlık maçından sonra 1 Eylülde sezon açılışı hazırlık maçını Arsinsporla yapacağız. Forvete mutlaka iyi bir takviye yapılacak ve bu iki hazırlık maçı sonucunda yeni transferler gündeme gelecektir. Transfer konusundaki çalışmalar transferde son gün olan 5 Eylüle kadar devam edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Pazarspor, Avanos kampını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER