MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutluata: Teşkilatlarımızın verdikleri bilgi ve belgeleri değerlendirip gerekirse de TBMMde gündeme getiriyoruz


SAKARYA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluta, parti teşkilatının verdiği bilgileri değerlendirerek TBMMde gündeme getirdiklerini söyledi.
     Partisinin Ferizli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kutlata, ilçeyle ilgili sorunları önemle incelediklerini anlattı.
     Ferizlide yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla alakalı bilgi aldığını vurgulayan Kutluata, Teşkilatlarımızın verdikleri bilgi ve belgeleri değerlendirip gerekirse de TBMMde gündeme getiriyoruz. Bu şekilde ilgili kurumlardan resmi bilgi istiyoruz, aksaklıkları da ilgili birimlere iletiyoruz dedi.
     Kutluata, Ferizlide özellikle Gölkent Beldesinde bazı sıkıntıların yaşandığını ve bunların derhal giderilmesi gerektiğini dile getirdi.
     Gölkent gurup yolunun asfaltında bozulmalar olduğuna işaret eden Kutluata, bozulan yolların yeniden yapılması gerektiğini vurguladı.
     Kutluata, Gölkentin gelecekte önemli bir bölge olacağına dikkati çekerek, Tarım hayatı ve turizm yönünden kalkınmasını sağlayacak olan Akgöle sahip çıkılması gerekiyor. Gölün tamamen sahipsiz kaldığı için de çevresindeki kanallardan akıtılan sular yüzünden kurumaya başlaması, büyük sıkıntı olmaktadır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER