MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutluata: -Dış politikada sıfır sorun diye övünen iktidar, sıfır komşumuz kaldığında ne yapacağını şaşırdı


SAKARYA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, Dış politikada sıfır sorun diye övünen iktidar, sıfır komşumuz kaldığında ne yapacağını şaşırdı dedi.
     Kutluata, Hendek ve Akyazı ilçelerini ziyaretinin ardından Karasu ve Kocaali ilçe yöneticileri ile buluştu.
     Kutluata, burada yaptığı açıklamada, milli meseleler karşısında iktidarın inanılması güç tavizler verdiğini öne sürerek, Türkiye adına her gün vahim konuların gündeme geldiğini vurguladı.
     Kutluata, Dış politikada sıfır sorun diye övünen iktidar, sıfır komşumuz kaldığında ne yapacağını şaşırdı ifadelerini kullandı.
     İki ilçenin sorunlarını da dinleyen Kutluata, bölgenin sorunlarının çok iyi analiz edilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
     Hükümetin uyguladığı fındık politikası üreticinin geleceğine balta vurmaktadır. Fındığın maliyetinin tahmini olarak 5 lira olduğu biliniyor. Geçen yılların fındık fiyatı da ortadayken, 2010 yılının fiyatının uygulanması sadece Sakarya için 220 milyon dolar zarar olacaktır. Bizim bu endişemiz var. Aylardır bunu dile getiriyoruz.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER