MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Dervişoğlu: -Kurultayda hizmet yarışı yaşanacak, MHP, kongreden bir ve beraber olarak çıkacak


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan Büyük Kurultayında Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, kurultayda hizmet yarışı yaşanacağını belirterek, MHP, kongreden bir ve beraber olarak çıkacak dedi.
     Dervişoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, MHPnin 4 Kasımda kader kurultayı gerçekleştireceğini bildirdi.
     Kurultayda hizmet yarışı yaşanacak, MHP kongreden bir ve beraber olarak çıkacak diyen Dervişoğlu, kurultayın Türk milletinin nefes almasına vesile olabilecek öneme sahip olduğunu, Türkiyenin bulunduğu coğrafyadaki birçok ülkenin de kongreyi takip edeceğini ifade etti.
     Kurultayın parti içindeki yarış olarak değerlendirilmemesi gerektiğine dikkati çeken Dervişoğlu, adaylıklarını açıklayan Devlet Bahçeli, Koray Aydın ve diğer adayların kendisinin rakibi olmadığını dile getirdi.
     Yola başbuğumuzun çıktığı gibi çıktım diyen Dervişoğlu, Ülkücü Türk milliyetçileri gibi yürüyeceğim. Yolculuğumuzu da cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş gibi yürüteceğim, kararım budur şeklinde konuştu.
     Dervişoğlu, Ben bu yolculuğa gözlerinde iktidar olmanın parıltısını gördüğüm, yüreklerinde de MHPyi iktidara taşıyabilecek heyecanın olduğuna inandığım dava arkadaşlarımla başbakan olmak için çıktım. Biz bize lazımız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER