Mersin İdman Yurdunda ilk yarı hedefi

Mersin İdman Yurdunda ilk yarı hedefi 8incilik -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Önümüzdeki maçlarda sergileyeceğimiz başarılı oyunla, ligin ilk yarısında 8. sıraya yükseleceğimize inanıyorum


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, ilk yarıyı 8. sırada tamamlamayı hedefliyor.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 2 galibiyet 6 beraberliklerinin olduğunu hatırlattı.
     Zorlu takımlarla mücadele ettiklerini belirten Kahramanlı, şunları kaydetti:
     Takımımız geçtiğimiz haftalara göre daha derli toplu hale geldi. Geride 4 haftamız kaldı. 4 haftayı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Şu an 16. sıradayız. İnşallah 4 haftayı da iyi bir şekilde değerlendirirsek, istediğimiz noktada oluruz. Önümüzdeki maçlarda sergileyeceğimiz başarılı oyunla, ligin ilk yarısında 8. sıraya yükseleceğimize inanıyorum.
     Kahramanlı, Kardemir Karabükspor maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu ifade ederek, Bizim için dönüm noktası olan Karabükspor sınavından başarıyla çıktık. İnşallah Antalya karşısında da aynı performansı sergileyeceğiz dedi.
     Kahramanlı, ikinci devreye teknik heyetin kendilerine verdiği rapor doğrultusunda transferler yaparak başlayacaklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdunda ilk yarı hedefi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER