Maliye Bakanı Şimşek:

Maliye Bakanı Şimşek: -Yeter ki huzurumuz olsun. Hep birlikte çok daha iyi işlerin üstesinden gelebiliriz


BATMAN (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yeter ki huzurumuz olsun. Hep birlikte daha iyi işlerin üstesinden gelebiliriz dedi.
     Beraberindeki Batman Valisi Ahmet Turhan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ile Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak köyüne giden Bakan Şimşek, bir süre önce vefat eden Abdülvahap Çelikin ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.
     Buradan Beşiri ilçesine geçen Bakan Şimşek, Beşiri Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun (YİBO) bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.
     Bakan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, Beşiri ilçesinin altyapı, eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlarla büyük gelişme katettiğini söyledi.
     Çok sayıda köy yolunun asfaltlandığını, birçok köyün içme suyu sorununun çözüldüğünü ifade eden Şimşek amaçlarının istihdama yönelik yatırımlar yapmak olduğunu belirtti.
     Şimşek, Bilindiği üzere tüm TEKEL depoları başka illerde özelleştirme kapsamında olduğu için satıldı. Ancak Batman ve ilçelerindeki depolar eğitim ve tekstile ayrılarak buralarda istihdam alanları oluşturuldu. Beşiride açılan tekstil atölyesinde şu anda 350 kişi çalışıyor. Toplum Yararına Çalıştırma Projesi kapsamında milli eğitime 120, Beşiri ve İkiköprü belde belediyelerinde 100 kişi istihdam edildi. Bunlar geçici de olsa aş ve iş açısından önemli. Yeter ki huzurumuz olsun. Hep birlikte çok daha iyi işlerin üstesinden gelebiliriz. Beşiri gelişiyor, gelişmeye de devam edecek dedi.
     İftar yemeğine Vali Ahmet Turhan, Beşiri Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Sait Karabulut ile muhtarlar ve kanaat önderleri katıldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci- Ahmet Tadık / Sema Kaplan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Maliye Bakanı Şimşek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER