Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylüoğlu: -Sezona üç puanla başlamak bizim için çok önemli


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylüoğlu, Sezona üç puanla başlamak bizim için çok önemli dedi.
     Özköylüoğlu, sahalarında 2-1 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması dileğinde bulundu.
     Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Özköylüoğlu, şunları kaydetti:
     İlk maçlar her zaman zordur. Heyecanı, stresi çok yüksek maçlardır. Bizim takımımız çok iyi, çok kaliteli oyunculardan kurulu. Sıkıntılara rağmen bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bildik. Sezona üç puanla başlamak bizim için çok önemli. Kadir Has Stadında Kayseri Erciyessporun kazandığı ilk maç bu. Burada maç kazanamama stresini üzerimizden attık. Önümüzdeki maçlarda daha rahat oynayıp istediğimizi sahaya yansıtacağız. Böylece kalitemizi ortaya koyup daha iyi sonuçlar alacağız. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz.
    
     -Ankaragücü cephesi-
    
     Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal ise oyuncularının maçta gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, Maça iyi başladık, gole kadar da iyiydik. On kişi kaldıktan sonra sıkıntı yaşadık. Bu maç bize gösterdi ki takımımız doğru yolda. Ben takımıma çok güveniyorum. Mutlaka ligi iyi bir yerde bitireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER