Londra yolcusu halterciler Eğirdirden ayrıldı

Londra yolcusu halterciler Eğirdirden ayrıldı


ISPARTA (A.A) - Londra Olimpiyatları için hazırlıklarını Ispartanın Eğirdir ilçesinde tamamlayan Halter Milli Takımı erkek sporcuları, Ankaraya gitti
     Eğirdir Spor Salonunda 24 Haziran tarihinden bu yana antrenörler Hasan Toker ve Erkan Kayır eşliğinde günde çift idmanla hazırlanan erkek sporcular, son çalışmalarını tamamladı.
     Halter Milli Takımı, Eğirdirden ayrılamadan önce Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeralı ziyaret etti. Halter Milli Takım Antrenörü Hasan Toker, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyeyi Londrada en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Olimpiyatlar için hazır olduklarını ifade eden Toker, Türkiyeyi gururlandırmak, olimpiyatlardan madalyalarla dönmek istediklerini dile getirdi.
     Antrenör Erkan Kayır ise olimpiyatlarda iyi dereceler elde etmek istediklerini belirtti.
     Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Halter Milli Takımının başarılı olması ve altın madalyalar kazanmaları için dua edeceğini kaydetti.
     Ziyarette, antrenörler Hasan Toker ve Erkan Kayır, Başkan Özmerala milli forma hediye etti.
     Eğirdirden ayrılan Halter Milli Takımı erkek sporcularının, yarın Londraya gidecekleri bildirildi.
     İngilterenin başkenti Londrada düzenlenecek olimpiyatlarda Türkiyeyi erkeklerde 62 kiloda Erol Bilgin, 62 kiloda Hurşit Atak, 69 kiloda Mete Binay, 85 kiloda Fatih Baydar ve 94 kiloda İbrahim Arat temsil edecek.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Londra yolcusu halterciler Eğirdirden ayrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER