Kütahyada Atletizm Yaz Okulu seçmeleri

Kütahyada Atletizm Yaz Okulu seçmeleri -Seçmelerde başarılı olan öğrenciler, Gedizdeki Murat Dağında kamp yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada gerçekleştirilen Atletizm Yaz Okulu seçmelerinde başarılı olan öğrenciler, Gediz ilçesindeki Murat Dağında düzenlenen sezon öncesi hazırlık kampına katıldı.
     Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesinin desteğiyle Murat Dağındaki tesislerde gerçekleştirilen 4 günlük sezon öncesi hazırlık kampında, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Atletizm Yaz Okulu seçmelerinde başarılı olan sporcular yer aldı.
     Kampta sporcuları ziyaret eden Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Atletizm Yaz Okulu seçmelerinde başarılı olan gençlerin yeni sezona daha iyi başlaması amacıyla kamp organize edildiğini bildirdi.
     Bu yıl ilk kez il merkezi dışında Gediz ve Pazarlar ilçelerinde de Atletizm Yaz Okulu seçmeleri yapıldığını belirten Çorumluoğlu, katılımın yüksek oranda sağlandığı Yaz Okulunda başarılı olan sporcuların kamp çalışmalarına dahil edilerek eğitimlerinin sağlıklı gerçekleştirilmesinin amaçlandığını söyleyerek, şöyle konuştu:
     Kamp çalışmasına bu yıl atletizm branşında ülke düzeyinde başarı gösteren sporcuları dahil ederek deneyimli ve yeni başlayan sporcuların kaynaştırılması, yeni başlayan sporcuların başarılı sporcularla çalışarak diğer sporcularımıza örnek teşkil etmesi ve ilimiz adına atletizm branşında başarı düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza yapılan yatırımı ülke sporuna yapılmış olarak görüyoruz ve bu tür faaliyetleri herkesin desteklemesi gerektiğini düşünüyoruz. Çocuklarımızın başarısının, ilerleyen dönemlerde ülke sporumuzun çıtasını daha yükseklere çekeceğini ve uluslararası yarışmalardaki başarıların daha da artıracağını umuyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada Atletizm Yaz Okulu seçmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER