Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -AK Parti Isparta İl Başkanı Uzaktaş: -Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir


ISPARTA (A.A) - AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olduğunu bildirdi.
     Uzaktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bayramların barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu belirtti.
     İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatta vazgeçilmez bir yeri olduğuna dikkati çeken Uzaktaş, şunları kaydetti:
     Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Bir milleti millet yapan, bir arada tutan, sadece sevinçte ve kıvançta değil, tasada da birlikte hareket edebilmesidir. Halkımız şunu çok iyi bilsinler ki milletimiz her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun. Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, yarınları en güçlü şekilde kucaklayacaktır. Milletimiz, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için parlak bir geleceği hep birlikte inşa edecektir. Bütün halkımızın ayrı ayrı Kurban Bayramını tebrik ediyorum ve bu mübarek günlerin, bütün halkımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ediyorum.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı:

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER