Kocasinan Belediye Meclisi toplanacak

Kocasinan Belediye Meclisi toplanacak


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Meclisi, şubat ayı olağan toplantısını yapmak üzere 4 Şubat Pazartesi günü toplanacak.
     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, 4 Şubat Pazartesi günü saat 16.00da 19 gündem maddesiyle toplanacak meclisin ağırlıklı olarak imar konularını görüşeceğini kaydetti.
     İmar plan değişiklik taleplerinin yanında İmar Komisyonundan gelen raporların da karara bağlanacağını belirten Yıldız, şu bilgileri verdi:
     Toplantıda ayrıca, 2013 mali yılında zabıta personeline ödenecek fazla çalışma ücreti tespit edilecek. Belediyemizin, Kayseri Spor Etkinlikleri A.Şye yüzde 1 oranında ortak olması ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna katılması planlanan 4 aracın alımı için de karar verilecek. Belediyemizle Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı arasında protokol imzalanması için belediye başkanına imza yetkisi verilmesi de görüşülerek karara bağlanacak.
     Başkan Yıldız, Saraybosna Mahallesindeki vatandaşların, Zümrüt ya da Yeni Pervane mahallelerine bağlanma talepleriyle Sümer ve Yeni Pervane mahallelerinde Kayseri Elektrik Şirketinin kuracağı trafo yerlerinin tespit edilmesinin de karara bağlanacağını bildirdi.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kocasinan Belediye Meclisi toplanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER