Kepezli çocuklar Antalyayı gezecek

Kepezli çocuklar Antalyayı gezecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, ilçede Antalyanın tarihi, turistik yerlerini görmeyen ve denize gidemeyen çocukları Antalyayı gezdirecek.
     Kepez Belediyesi, ilçedeki çeşitli nedenlerle Antalyanın, tarihi, kültürel mekanlarını, şehir merkezini göremeyen çocukların Antalyayı gezebilmeleri ve tanıyabilmeleri amacıyla geçen yıl başlattığı Kepezliyim Şehrimi Geziyorum projesine bu yıl da devam ediyor.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Rehberler Odası işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında ilçede yaşayan çocuklar, Antalyanın tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek tanıma fırsatı bulacaklar. Yaz tatili boyunca sürecek olan projede 315 çocuk rehberler eşliğinde Antalya Müzesi, Antalya Kum Heykel Festivali Sergisi, Dinazor Parkı, Minicitiyi ve Kent Ormanını gezecek.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezde yaşayıp da denizi görmeyen çocukların olduğunu belirterek, bu projeyle çocukların Antalyayı daha iyi tanıma ve anlama fırsatı bulacaklarını söyledi.
     Tütüncü, bu ve buna benzeri projelerle ilçede yaşayanların sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermeyi ve kentlilik bilincini oluşturmayı arzuladıklarını dile getirdi.
     Çocukların 45erli gruplar halinde katıldığı proje, 13 Temmuz Cuma günü sona erecek.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezli çocuklar Antalyayı gezecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER