Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Polatlı-Ankara yolunun 24. kilometresinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulacak Plaka Tanıma Sistemi (PTS) çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında yolun her iki yönünde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Burdur-Antalya yolunun 46. kilometresinde (Aşır Aksu Hastanesi mevki) enerji nakil hattı tel çekimi nedeniyle 07.30-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla, Dursunbey-Balıkesir yolunun 28-29. kilometreleri (Eyüpbükü Köyü mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.30-16.30, 69-70. kilometrelerinde (Dursunbey girişi) ise 13.30-14.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Seval Ocak Adıyaman
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER