İşçiler paralarını alamayınca valiliğe yürüdü

İşçiler paralarını alamayınca valiliğe yürüdü -Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında çalışan bir grup işçi 7 aydır paralarını alamadıkları iddiasıyla Valilik binasına yürüdü


GİRESUN (A.A) - Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında çalışan bir grup işçi 7 aydır paralarını alamadıkları iddiasıyla Valilik binasına yürüdü.
     Giresun Hükümet Konağının önüne gelen yaklaşık 20 kişilik gruptan 3 kişi Giresun Vali Vekili Ahmet Yılmazla görüştürüldü.
     Grup adına gazetecilere açıklama yapan Zeki Yıldırım, Espiye Devlet Hastanesi inşaatında çalışırken, ilgili firma tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına çalışmak üzere gönderildiklerini söyledi.
     Yıldırım, iki hastanenin inşaatında çalıştıkları 7 aylık süre zarfında maaşlarını alamadıklarını savunarak, şunları kaydetti:
     Evinin elektrik parası ödeyememesi nedeniyle elektriği kesilenler var. Çocuğuna harçlık veremeyen bir sürü insan var. Sabırlı oldukları için hiç kimse dikkate almıyor. 15 günden fazladır çalışmıyoruz. Bundan sonra paramızı almadan çalışmayı düşünmüyoruz. Vali Dursun Ali Şahin daha önce bizim gibi inşaat işçilerinin paralarını almasına yardımcı olmuşlardı. Bize de yardımcı olacağını düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber İşçiler paralarını alamayınca valiliğe yürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER