Hayırsever iş adamından örnek davranış

Hayırsever iş adamından örnek davranış


AKSARAY (A.A) - İş adamı Cüneyt Göktaş, Aksaraya bir Halk Sağlığı Merkezi yaptıracak. Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş Göktaş İnşaat Sahibi Cüneyt Göktaş ile birlikte Vali Selami Altınoku ziyaret etti.
     Vali Selami Altınok, hazırlanan protokolü imzalayarak, Cüneyt Göktaşı tebrik etti. Vali Selami Altınok yaptığı açıklamada, Aksarayda Okula, sağlık evine, sağlık ocağına çok ihtiyacımız var. Tüm toplumun faydalanabileceği hayır hasenat işlerine çok fazla ihtiyacımız var böyle bir girişimde bulunan sevgili kardeşimi tebrik ediyorum. Allah hayrını kabul etsin dedi.
     Aksaray insanının hamiyetperver olduğunu ve kazandığını toplumla paylaşmayı seven insan sayısının çok fazla olduğunu ifade eden Vali Altınok, Şehirde bugüne kadar hayır hasenat yapılmış büyük işler, yurtlar, okullar, camiler, hastaneler var. İnşallah bu yıl içinde sağlık merkezi bitecek diye konuştu.
     Hayırsever iş adamı Cüneyt Göktaş ise Küçük Bölcek Mahallesine yapılacak Halk Sağlığı Merkezini bu yıl bitirmeye gayret edeceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Adem Koçak
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamından örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER