Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu sosyal tesisi ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde hizmet veren Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisinde eğitim alan kursiyerleri ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, ziyaret kursiyerlerle uzun süre sohbet etti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, sosyal tesislerde eğitim gören kursiyer sayısının her geçen gün arttığını bildirdi. Tahmazoğlu, sosyal tesis yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Göreve geldiğimizde 11 olan sosyal tesis sayımızı 50ye çıkardık. Şu anda 12 sosyal tesisimizin inşaatı devam ediyor. Amacımız her bölgeye hitap edecek noktalarda tesisler yaprak, bölge halkına hizmet vermektir. Gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizde bugüne kadar 66 bin 964 kişi çeşitli kurslarda faydalandı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarımızın bir parçası olan bu tesislerimiz eğitim yuvası haline geldi.
    
     -ŞAHMEK kursiyerleri yarı yıl etkinliği düzenledi
    
     Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde hizmet veren çok amaçlı salonlarda eğitim gören 3 bin 422 kursiyer tarafından yarıyıl etkinliği düzenlendi.
     Etkinlik kapsamında Kuran-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi. Etkinlikte ayrıca, ŞAHMEK Çocuk Korosu tarafından hazırlanan Hizmetin meyveleri adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.
     Program sonunda koroda yer alan öğrenciler, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülgere çiçek verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER