Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hemşehri Dernekleri Festivali coşkuyla devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Hemşehri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşması etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor.
     Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan ve yöre kültürlerinin bir araya geldiği festival bu yılda renkli gösterilere sahne oldu.
     Büyükşehir Belediyesi Botanik Parkı Yanı Festival Alanının da derneklerin kurdukları çadırlar, yöresel etkinlikler, halk oyunları gösterileri, yöresel sanatçıların konserleri ile unutulmaz bir bayram coşkusu yaşanıyor.
     Festivalin üçüncü gününde Karakoyunlular Kültür Eğitim Dayanışma Derneği, Elbeyliler Derneği, Bereketliler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) ve Eruhlular Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri tarafından düzenlenen konser ve gösteriler vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.
     Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği bu yıl üçüncüsü yapılan Hemşehri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşmasında stant açarak yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.
    
     -GKVli öğrencilerin konseri beğenildi
    
     GAZİANTEP (AA) - 03.06.2012 - Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları bahar şenlikleri kapsamında sahne alan GKV Okul Orkestrası seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla şenliğe gelenleri adeta coşturdu.
     Gençlerin büyük ilgisini çeken gösterilerde Gaziantep Valik Kupasını kazanan okul orkestrası iki saate yakın konseriyle izleyenleri adeta büyüledi.
     GKV Özel İlköğretim ve Liselerinden oluşturulan ortak okul orkestrasında solist olarak Hasan Can Ağrıtmış ve Vuslat Çalp, Berke Gündoğdu, bas gitarda Bilge Nur Aktaç, davulda Dilan Kutlay ve elektro gitarda Onur İbanoğlu, Ozan Albayrak görev aldı.
     (MUH-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER