Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Mersin İdmanyurdu, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Liginin 15. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdunda hazırlık çalışmaları başladı.
     Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Kompleksinde çalışmalara başlayan takım, idmana koşuyla başladı. Futbolcuların top sürme çalışmasının ardından idman tek kale maçla devam etti.
     Teknik Direktör Sağlam, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri açısından Antalya maçının zorlu bir müsabaka olduğunu belirtti.
     Medical Park Antalyaspor maçını genel anlamda çok fazla pozisyonu olmayan bir müsabaka olarak değerlendiren Sağlam, Yediğimiz golde, maç sonrası seyrettiğimizde ofsayt kokuyor biraz. Bu bizim adımıza üzücü. Bunun dışında genel anlamda da çok fazla bir pozisyonun olmadığı bir müsabaka olarak geride kaldı. Kafadan bir iki tane top kaybımız ve rakibin 10 dakikalık iyi oynadığı bölüm var. Bunların dışında hemen hemen ortada geçen bir müsabaka gibi gözüküyor diye konuştu.
     Bu hafta puan cetvelinin alt sıralarında yer alan iki takımı ilgilendiren bir müsabakaya çıkacaklarını vurgulayan Sağlam, Sanica Boru Elazığsporun da sahaları ve seyircileri itibarıyla kazanma düşüncesiyle oynayacağını vurguladı.
     İki takım açısından da zorlu bir müsabaka olacağına dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti:
     Lige baktığınızda zaten en alttaki takım, en üstteki takımı rahat yenebiliyor. Biz de biraz şanslı olsaydık ve biraz dikkatli olsaydık, belki şu anda ligin en fazla puan toplayan takımlarından biri olan Antalyayı da yenebilirdik. Elazığ müsabakası da böyle müsabakalardan birisi olacak. Önümüzde 3 maçımız var ve kağıt üzerinde kolay gibi gözüken maçlar ama o gün sahaya çıkıp yeteri kadar mücadele etmediğinizde her maç zor oluyor. Önümüzdeki 3 maçı da en üst seviyede mücadele ederek geride bırakmaya çalışacağız.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar / Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER