Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu, son 4 haftaya avantajlı girdi


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta son 4 haftaya lider giren Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Stres dolu maçlar oynarken, iyi futbolla kazanmak sevincimizi artırıyor" dedi.
     Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda her şeyin zorlaştığını, Yimpaş Yozgatspor galibiyetiyle en yakın rakipleri Darıca Gençlerbirliği ile 5 puanlık farkı korumalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Son 4 haftaya bu avantajla girdiklerini kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Böylesine stres dolu maçlar oynarken, iyi futbolla kazanmak sevincimizi artırıyor. Son 4 haftaya avantajlı giriyoruz. Ancak bunu korumak zorundayız. Darıca Gençlerbirliği halen yarışın içinde ve en büyük rakibimiz. Bizim sürekli kazanmamız onların temposunu olumsuz etkiledi ancak Isparta Emrespor maçını kazanarak lige yeniden döndüler. Bize karşı tamam veya devam niteliğinde bir maç oynayacaklar. Darıca Gençlerbirliği önünde sezonun finalini oynama ihtimalimiz çok yüksek. Kazanıp farkı 8e çıkarırsak şampiyonluk yolundaki en büyük adımı atmış oluruz."
     Keçiörengücü, Oyak Renaultspor, Isparta Emrespor, Yimpaş Yozgatsporu yenerek üst üste 4 maçını galip tamamlayan Altınordu, lider ekibin Spor Toto 2. Lige yükseleceği grupta son 4 haftaya 5 puanlık avantajla girdi.
     İzmir temsilcisi kalan haftalarda Darıca Gençlerbirliği (D), Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Maltepespor (D) ve Gümüşhanesporla karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER