Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor, kamp çalışmaları için Antalyaya gitti


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor, kamp çalışmaları için Antalyaya gitti.
     Kocaelispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk etap çalışmalarını Kocaelide tamamladıklarını belirterek, Antalyadaki kamp çalışmalarının takım için faydalı olacağını söyledi.
     Yılmaz, Teknik Direktör Bülent Baturmanın kamp çalışmalarında futbolculara fiziksel ve taktiksel yüklemeler yapacağını dile getirerek, kampa 28 kişilik kadroyla gireceklerini bildirdi.
     Ligde iyi bir performans için gerekli yüklemeleri kamp çalışmalarında elde edeceklerini anlatan Yılmaz, Var olan futbolcu performansını üst düzeye çıkarmak istiyoruz. 12 gün sürecek çalışmalarda 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Futbolcuları ligin ikinci devresine hazırlamak istiyoruz. Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaparsak bunun devamı da gelecek diye konuştu.
    
     -Takıma altyapıdan destek-
    
     Yılmaz, altyapıdan Alim ve Cankat Günel, Burak Özgür Subaşı ile Metehan Gündoğdunun A takıma çıkarıldığını belirterek, Kocaelispor altyapısının iyi çalıştığını söyledi.
     Altyapıda kaliteli futbolcuların bulunduğunu ifade eden Yılmaz, ihtiyaç duyulan mevkilere buralardan takviyelerin yapıldığını kaydetti.
     Yılmaz, takımın birkaç yıl sonra kendi futbolcularıyla daha iyi konumlara geleceğini dile getirerek, çalışmalarının bu yönde olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER