Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: İlk haftalarda lige iyi başlayamamanın sıkıntısını çekiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ilk haftalarda lige iyi başlayamamanın sıkıntısını çektiklerini söyledi.
     Adnan Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde İnegölspor karşısında aldıkları 3-3 beraberlikle kaçan 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
     Sahaya, sakat ve cezalı 5 futbolcudan yoksun çıkmalarına karşın İnegölspor karşısında ortaya koydukları futbolun, puan cetvelinde olmaları gerektiği yerde bulunmadıklarını gösterdiğini dile getiren Erkan, şunları söyledi:
     İnegöle maçı kazanmaya gittiğimizi İnegöllü futbolseverler ve taraftarlarımız gördü. İnegölspor maçında galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. 3-2 öndeyken bile oyunu çirkinleştirmemek ve bir gol daha bulmak için, iki hakkımız olmasına rağmen, son dakikalarda oyuncu değişikliğine gitmedik, süreye oynamadık. Futbolcularımın performansından memnunum. İlk haftalarda lige iyi başlayamamanın sıkıntısını çekiyoruz. Son 10 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldık. Bazı maçlarda iyi oyunu skora yansıtamadık. Genç oyuncularımızdan 19 yaşındaki Mehmet Aliye İnegöl gibi zorlu deplasmanda şans verdik. Yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için de gayret göstermekteyiz.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER