Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor kaptanı Emrah Bozkurt: Ligin zirvesinde yer alıyoruz. Bizi takip eden takımlara göre az da olsa avantajımız var


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor, sahasında karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Hacı Boydak Tesislerinde yapılan antrenman, ısınma ve koşunun ardından yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.
     Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan takım kaptanı Emrah Bozkurt, ligin zirvesinde yer almalarının takımda rehavete neden olmadığını belirtti.
     Süper Lige çıkmak için kalan 10 haftayı çok değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Emrah Bozkurt, Kalan maçlar çok zor geçecek. Ligin zirvesinde yer alıyoruz. Bizi takip eden takımlara göre az da olsa avantajımız var. Bu avantajımızı lig sonuna kadar taşımak için bundan sonra daha da dikkatli olmamız gerekiyor. Son 10 maç kaldı. Virajı döndüğümüzü düşünüyorum. Kalan maçları da en iyi şekilde atlatmak istiyoruz diye konuştu.
     Kaleci Atilla Koca ise şampiyonluk yolunda taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, 10 Mart Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Samsunspor maçında taraftarların desteğini arkalarında görmek istediklerini belirtti.
     Kayseri Erciyespor, Samsunspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER