Elazığspor Teknik Direktörü Uygun:

Elazığspor Teknik Direktörü Uygun: Süper Ligde kalıcı olmak istiyoruz


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lige yükselen Elazığsporun teknik direktörü Bülent Uygun, Süper Ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.
     Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor gibi büyük bir camianın elde ettiği başarının, kendisini inanılmaz derecede mutlu ettiğini belirtti.
     Başarıda, başta taraftar olmak üzere, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, kendisinden önce görev yapan teknik direktörler Osman Özköylü ve Hüsnü Özkara ile varını yoğunu ortaya koyan, kısıtlı imkanlarla kurulmuş bu takımda formasının hakkını veren, alınteri döken futbolcuların payının büyük olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
     Hak eden her zaman hak ettiğini almıştır. Doğunun bordo elması olan Elazığspora şampiyonluk hayırlı olsun. Zor bir süreçti. 30 milyon lira borcu olan, tesislerinde sıkıntı bulunan, stadı kriterlere uygun olmayan Elazığsporun en kısa zamanda şehrin önde gelenlerinin birlik ve beraberliği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın desteğiyle stat, tesis ve kadro olarak Süper Ligde kalıcı olmasını istiyoruz.
     (FNS-ÖND-EMN-MTE)
<< Önceki Haber Elazığspor Teknik Direktörü Uygun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER