Dünya Çiftçiler Günü

Dünya Çiftçiler Günü -AK Parti Muğla Milletvekili Boğa: -"Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde, ekilen her tohumda, hasat edilen her toprakta, akıtılan alın terinde, inancında, bereket duasında, sofrasında, bugünü ve geleceğinde hep


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde, ekilen her tohumda, hasat edilen her toprakta, akıtılan alın terinde, inancında, bereket duasında, sofrasında, bugünü ve geleceğinde hep çiftçi kardeşlerimiz vardır" dedi.
     Boğa, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, çiftçilerin her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu, bu doğrultuda gayretlerinin ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
     Toprağın işleyicisi olan çiftçinin baş tacı edilmesi gerektiğini vurgulayan Boğa, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçlara ayak uyduran bir tarım anlayışını geliştirmek için çaba gösteriyoruz. Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde, ekilen her tohumda, hasat edilen her toprakta, akıtılan alın terinde, inancında, bereket duasında, sofrasında, bugünü ve geleceğinde hep çiftçi kardeşlerimiz vardır. Dağ köylerinde hala kara sabanla toprağı işleyen Muğlalı çiftçimizin her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu muhakkaktır. Bu doğrultuda gayretlerimiz devam etmektedir. İlkokul yıllarında sabanla çift sürmüş bir evladınız, bir arkadaşınız, yine çiftçilerimizin destekleriyle vekil olmuş bir hemşehriniz olarak çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutlarım."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dünya Çiftçiler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER